Sign in

close
Create an Account

Shopping cart

close

Hudföryngring och kollagenstimulering

VENUS VIVA är en mycket allsidig maskin för hudföryngring som levererar exceptionella resultat med kort återhämtning och är säker för alla hudtyper. Med användning av nano fraktionell radiofrekvens (rf) med smart scan™-teknik, är Venus Viva med ett fractional resurfacing system som håller operatörens kontroll av ablation och koagulation för förbättrad effektivitet i lösning av ljusförhållanden. venus viva™ md håller flera möjligheter och kan ersätta alla andra hud återställande enheter med en lätt, bordsskydd enhet.

Hudföryngring som är säker för alla hudtyper

Till skillnad från de flesta andra hudförnyande behandlingar som inte är säkra för mörkare hudtoner, är Venus Viva™ MD hudåterställning säker för alla etniciteter, även för mörkare hy.

Hur lång tid tills jag ser resultat och hur många behandlingar behöver jag?

Du kommer sannolikt att se en förbättring efter bara en behandling, men mer kan behövas för att uppnå dina mål. Antalet sessioner som behövs för optimala resultat beror på individen, men vanligtvis varierar det från tre till fyra sessioner var fjärde till sjätte vecka.

Hur fungerar Venus Viva?

Venus Viva™-behandlingar fungerar med små stift som säkert levererar värme (via NanoFractional Radio Frequency) genom hudens yta. Detta skapar små mikrodermala sår, som kroppen naturligt läker på egen hand. Denna process reparerar tecken på hudskador som är synliga på hudens yta. Eftersom såren är så små är behandlingen mycket bekvämare än traditionella CO2-lasrar, samtidigt som den ger otroligt synliga resultat.

Din behandlare kan också förbättra din behandling med DiamondPolar™-applikatorn, som arbetar för att ytterligare minska linjer och rynkor. DiamondPolar™ applikatorn använder multipolära radiofrekvenser och pulsade elektromagnetiska fält för att producera jämn värme under hudens yta. Denna process hjälper till att naturligt öka kollagen- och elastinfibrerna, vilket resulterar i slätare, fastare hud som ser märkbart mer ungdomlig ut.

 

Kort återhämtning

Återgå till din dagliga hudvårdsrutin 24 timmar efter Venus Viva.  De flesta patienter kommer att uppleva mild rodnad under några dagar efter behandlingen eftersom kroppens immunsystem reparerar mikroskadorna som orsakas av radiofrekvensbehandlingen. De flesta patienter behöver dock inte ta ledigt och kan återgå till normala dagliga aktiviteter. 

Snabb Behandling

Sessionerna varar endast 15-30 minuter

Vetenskapen

Grundkonceptet bakom Venus Viva-behandlingen är att använda mikrolancetter och RF för att värma upp djupare hudlager och orsaka små mängder kontrollerade skador. Denna mikroskada uppnås genom radiofrekvensvågor som stimulerar kroppens naturliga reparationsprocesser, vilket leder till att fibroblaster börjar tillverka ett starkare kollagenstödjande nätverk och tillväxten av nya hudceller. När kroppen reparerar sig själv kommer du att märka jämnare hudstruktur och minskning av mörka fläckar och andra fläckar och generellt jämnare hudton.

 

 

Vanliga frågor om Venus Viva

Den idealiska kandidaten är alla som visar tecken på hudskador, inklusive djupa rynkor, ärr, synliga porer, hudbristningar och/eller annat som påverkar hudens struktur.

1. Jag har en mörkare hud, är Venus Viva lämplig behandling för mig?

Svar: Venus Viva fungerar på alla hudtyper men anpassas till varje individ för att behandlingen skall vara säker. 

 

2.  Hur många behandlingar krävs för att jag ska se ett resultat?

Svar: 3-4 behandlingar per område måste utföras med 4-6v mellanrum för full effekt. 

 

3. Hur känns behandlingen? Gör det ont? 

Svar: Varje skott med Venus Viva fyrar av små stötar som känns i huden som ett minimalt stick. Efter en stund känns huden som en solbränna. Inför varje behandling erbjuds bedövning i form av salva. Kom gärna 30 min innan din behandling för fotografering och bedövning. 

 

4. Hur länge är man påverkad av behandlingen? 

Svar: De flesta känner sig lite röda och irriterade i 24 timmar. De finns de som vi kört lite tuffare på som kan vara röda och fjälla lite hud 2-5 dagar. 

 

5. Behöver jag veta något om efterbehandling?

 

Svar: Undvik att röra området som är behandlat. Undvik även dina vanliga hudprodukter under en vecka. Vi ger dig råd om läkande, parfymfri produkt som skyddar huden. Under första dygnen bör du även undvika bastubad, hård träning och solning. Du bör även använda SPF 50 under den soliga perioden. 

Forma Vita

Ansiktslyft med filler utan kirurgi – MD Codes

Vi har över 10 års erfarenhet inom injektionsteknik och flera års erfarenhet av systematiken med MD Codes-behandlingar. Vår läkare Dr. Carl Westerby är en del av den Nordiska fakulteten inom Allergan Medical Institute där MD Codes-behandlingar har utvecklats av Dr.

forma vita

forma vita

Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.