Sign in

close
Create an Account

Shopping cart

close

Hudföryngring i ansikte, hals och händer

Radiesse® föryngrar huden innifrån. Den arbetar under minst två år med att bygga upp och förbättra hudkvalité. En av det viktigaste egenskaperna är dess motståndskraft för att dra till sig vätska vilket är en stor skillnad framför andra produkter med hyaluronsyra. Volymsegenskaperna är fantastiskt kraftfulla i kombination med en långvarig stimulering av hudens stödjevävnad. 

Hur fungerar radiesse?

Radiesse är en FDA-godkänd kollagenstimulerande filler som innehåller CaHA ( Calciumhydroxyapatit ) mikrosfärer i en vattenbaserad gel med glycerin.

 

När ser man resultatet av RadiessE?

Radiesse är synligt omedelbart efter behandlingen. Eftersom innehållet både ger volym direkt och förbättrad hudkvalité på sikt kan varje behandling utvärderas och justeras.  Tiden efter behandlingen har förmågan att ytterligare skapa en bättre hudstruktur.  Vissa blir lite svullna och har en viss rodnad som avtar med tiden. 

VAd kostar radiesse?

Radiesse är inte mer kostsam än filler och håller minst dubbelt så lång tid som de flesta hyaluronsyrefillers. Den hudkvalite du får med Radiesse får du inte med vanliga fillers. 

Pris: 5900 kr en spruta 1,5 ml  Radiesse 

(vanlig filler kostar 4290 kr vilket blir 6435 kr för 1,5 ml)

Paketpris : 9890 kr 3 ml. För individuella bedömningar och priser bokas konsultation på plats. 

VAd ska du tänka på innan behandling med Radiesse?

Undvik läkemedel som gör dig mer lättblödande: Ipren, Naproxen Acetylsalisylsyra (Treo), och Omega 3. Sluta helst 2 veckor innan behandling. Äter du blodförtunnande medicin rekommenderar vi att du rådgör med din läkare innan alla typer av injektionsbehandlingar.

VAd ska du tänka efter behandling med Radiesse?

Undvik varma bad och bastu.
Undvik träning på 24 timmar.
Undvik att sminka dig samma dag på de områden där huden är punkterad.
Undvik att sola och skydda huden närmaste dagarna med SPF.  

Forma Vita

Ansiktslyft med filler utan kirurgi – MD Codes

Vi har över 10 års erfarenhet inom injektionsteknik och flera års erfarenhet av systematiken med MD Codes-behandlingar. Vår läkare Dr. Carl Westerby är en del av den Nordiska fakulteten inom Allergan Medical Institute där MD Codes-behandlingar har utvecklats av Dr.

forma vita

forma vita

Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.