Shopping cart

close
49-493567_want-to-build-a-new-income-stream-online

Nu kan vi äntligen på Forma Vita meddela att vi är en av de första i Sverige som erbjuder Profhilo Body!

Vi har redan den populära Profhilo behandling som många behandlar ansiktet med, nu kan du även behandla kroppen och uppnå samma resultat.

Har du slapp hud runt magen, eller i underarmen? Då är detta lösningen för dig. Profhilo Body är just för dig som vill få bort det slappa i huden och skapa mer spänst.

Nya lagen! Först måste vi åter nämna den nya lagen.
För dig som kund blir det vid behandlingstillfället ingen skillnad eftersom vi sedan tidigare valt att ha de rutiner som nu kommer att krävas gällande journal, samtycke etc. Det som är annorlunda är krav på betänketid innan du gör en ny typ av behandling. Om du kommer till en bokad behandling utan att ha hunnit få erforderlig information och betänketid enligt lag kan vi inte behandla dig. Vi kommer då att utföra den nödvändiga konsultationen och ta ut avgift för denna. Behandlingstid kan sedan bokas tidigast två dagar efter konsultationen.

Om du är ny kund, ska göra en ny typ av behandling du inte gjort förut, eller om det gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling behöver du boka en konsultation minst två dagar innan din behandling. Allra helst bokas din konsultation för ett möte på kliniken men om du bor långt bort, kontakta oss per telefon eller mail så hjälper vi dig.

Före-& efterbild

Vad är Profhilo Body?

Profhilo Body är vår lösning på behandling av bland annat slapp hud på insidan av överarmen och magen. För kvinnor är det särskilt armarnas insida och mage som påverkas av slapp hud- Magen kan särskilt påverkas under t ex graviditet och viktminskning. Man får inte glömma att behandlingen fungerar lika bra på män som kvinnor. Den är tillverkad i en unik och innovativ termal tillverkningsprocess patenterad av IBSA med NAHYCO-tekniken.

Det är ingen komplicerad behandling då det finns färdiga mallar på var du injicerar på exempelvis magen eller armarna. Hos oss är det endast sjuksköterskor som utför behandlingen. Förutom det så är produkten är icke-invasiv, med andra ord så är risken för blåmärken och svullnad är minimal samtidigt som det maximerar spridningen av produkten i vävnaden.

Injektionstekniken ökar effekten där huden verkar slapp, med förlorad fasthet och hudton samt att den tillför huden en naturlig och långvarig förnyelse på det behandlade området.

Efterbehandling

Utöver själva injektionsbehandlingen så finns det andra hjälpmedel att bevara hudens elasticitet och fukt.

Profhilo Figura Body Patch som är en del av vår kompletta Profhilo® Body-behandling. De sterila engångsmasker används på huden efter injektion och har en lugnande samt återfuktande effekt. Det har gjort undersökningar som har visat att redan 1 timme efter användning:

 -> Att det blir en ökad återfuktning av huden med 32,9 %
-> Att hudrodnaden minskar med 10,9 %

Den multiaktiva och uppstramande Profhilo® Figura kroppskräm tillför ton, elasticitet samt verkar djupt återfuktande.

Bevisad effekt:

-> Med hjälp av krämen ökar återfuktningen av huden med 42 %
-> Vi ser även en ökad elasticitet i huden med 6 %


Resultat:

-> Du får en mjukare och fastare hud med 97 %
-> Sist men inte minst en återfuktad hud och förbättrad ton med hela 100 %

Referenser är från IBSA, som har gjort studier på detta:

1. Klinisk studie av 20 försökspersoner. Resultat redan efter 1 timmes användning av produkten.
2. Klinisk studie av 30 försökspersoner. Resultat efter 28 dagars användning av produkten.
3. Egenutvärdering. Resultat efter 28 dagars användning av produkten

Låter det intressant?

Boka en tid redan idag!
Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.