Sign in

close
Create an Account

Shopping cart

close

När vi åldras är det vanligt att området i tinningarna tunnas ut och ger ett insjunket utseende. En fillerbehandling i tinningområdet kan återskapa ett livligare och fylligare utseende, ibland i kombination med läkemedel och/eller trådar

De första tecknen på åldrande och muskelobalans ses tydligt runt ögonen. Övre ögonlocken ser tyngre ut än tidigare och vissa tycker att rynkorna runt ögonen blir lite för synliga.

Med  läkemedel kommer vi långt. I kombination med övriga icke-kirurgiska behandlingar så som filler och trådar kan vi skapa en mängd olika förbättringar.

Ja, med MD Codes, dvs specifika punkter läggs filler som stöd till muskler och därmed återskapas en balans som ger ett tydligt lyft. Läkemedel kan slappna av den ringmuskel runt ögat som drar ner utsidan av ögonbrynet.

Eventuellt kan enstaka blåmärken uppstå och du kan känna dig bedövad en stund av filler som innehåller bedövning.

Vill du se piggare ut?

Boka en tid redan idag!

Forma Vita

Ögonbrynslyft – När vi åldras är det vanligt att området i tinningarna tunnas ut och ger ett insjunket utseende. En fillerbehandling i tinningområdet kan återskapa ett livligare och fylligare utseende, ibland i kombination med botolinumtoxin och/eller trådar

forma vita

forma vita

Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.