Sign in

close
Create an Account

Shopping cart

close

Allt för dig som vill bli specialist inom estetisk injektionskonst

Välkommen till vår utbildning inom estetisk medicin. Vi tillhandahåller en utbildning som ger dig en heltäckande och individuell utvecklingskurva till färdig specialist. Ansök och beskriv din nivå idag så hjälper vi dig att hitta rätt kurs. Vi erbjuder även en finansieringslösning med delbetalning för att förenkla din utbildning.

Din utbildare heter Dr. Carl Westerby. Han har över 20 års erfarenhet av olika typer injektioner och har utfört över 30.000 estetiska behandlingar. Han driver två framgångsrika privata kliniker i Stockholm samt en egen Akademi, där han utbildar injicerare runt om i landet. Dr. Carl är en inflytelserik medlem av Nordiska AMI (Allergan Medical Institute)-fakulteten och är en välkänd utbildare av “Master class” där de senaste och mest innovativa ansiktsföryngrande teknikerna används.

INJEKTIONSPROGRAMMET

oktober 2022

Kurspaket för dig som vill jobba som professionell injektionsbehandlare

Ett komplett paket för dig som vill starta en ny karriär eller som är i början av karriären till att bli injektionsbehandlare.

Äntligen kan vi presentera en utbildning som innehåller det du behöver för att börja arbeta med filler och botulinumtoxin. I paketet ingår även genomgång av den nya lagen där vår jurist går igenom i detalj vad som krävs av dig som utförare. Ansök för utförlig information och personlig kontakt.

Krav: Leg.läkare, leg.tandläkare eller leg. sjuksköterska.

Pris: 49500kr inkl moms. Anmäl intresse genom ansöka för nästa kurs

Våra utbildningar

Grundutbildningar

Vår marknadsledande klinikfamilj och skickliga medarbetare har skapat en stark grund för kvalitetssäkrad skönhetsvård i Sverige. Vi som arbetar här kan nu erbjuda ett komplett utbildningspaket, med spetsutbildningar inom olika områden för dig som vill arbeta inom estetisk medicin. De lämpar sig även för dig som redan är i gång och vill utveckla din klinik för att erbjuda den högsta nivån av behandlingskvalitet till era kunder. Första delen av din nya karriär delas in i tre olika steg.

Essentials

Grundutbildning – Filler & Neurotoxin, kursdatum: oktober 2022

Som ny behandlare inom den estetiska medicinen får du en teoretisk och praktisk genomgång av vad en injicerare skall kunna för att utföra säkra och korrekta behandlingar med fillers och neurotoxin. I kursen lär vi ut anatomi, ansiktets åldrande, fillerkunskap,

läkemedelskunskap inom neurotoxin och användningen av hyaluronidase. Produkter ingår.

Pris: 19.900 kr ex. moms.

Beautification

Grundkurs – Beautification          kursdatum: november 2022

Kursen är anpassad för att ge kunderna en förstklassig behandling med harmoniska resultat. I kursen ingår injektionsbehandlingar som t.ex. konturering av kinder och haka samt läppar. Vi går även igenom moment med anpassade behandlingar med neurotoxin. Vi tittar på propotionaliteter med kalipermätning och använder gyllene snittet vid träning av konsultationsteknik.

Krav: Behandlare med genomgången grundutbildning.

Pris: 14.900 kr ex. moms.:

Decoding the face

Grundkurs – Decoding the face kursdatum: november 2022

Introduktion till konceptet MD Codes. Vi kommer att gå igenom och beskriva hur ansiktets former kan förbättras och återskapas med ett nytt system av koder.

Den här delen är nödvändig för att kunna gå vidare i de mer avancerade kodbegreppen och behandlingarna. Denna avslutande grundkurs sammanfattar och fokuserar på praktiska färdigheter i konsultationsteknik och injektionsteknik.

Krav: Behandlare med genomgången grundutbildning.

Pris: 14.900 kr ex moms.

Dr. Carl har under lång tid arbetat som föreläsare och utbildare inom Allergan och tidigare även andra ledande varumärken. Hans passion för att se och utvärdera varje enskild patients önskan har givit
Forma Vita ett starkt varumärke och många nöjda kunder. Dr. Carl brinner för en säkrare skönhetsindustri och säkra behandlingar.
Dr. Carl är leg. läkare och specialist i allmänmedicin. Han har arbetat med de flesta varumärken som förekommer på marknaden. Han har tidigare utbildat injicerare för Filorga och Teoxane och sedan tre år tillbaka även för AMI, Allergan Medical Institute.

Under utbildningen arbetar ni endast med de på marknaden bästa och säkraste produkterna. Ni kommer att arbeta självständigt med handledning under varje moment och varje moment avslutas med ett kunskapstest.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Är du redan en injicerare som vill komma vidare och lära dig MD Codes från grunden – begreppet, teknikerna och behandling. Fokus i behandling är grunden, s.k. foundation.
Ganska snart har de flesta upptäckt en värld utanför de indikationsområden som toxinerna erbjuder i Fass. Nu kan du utforska gränserna för vad muskelbalans innebär.

Är du beredd?

Om du känner dig nyfiken på att bli en injicerare och innehar legitimation inom följande yrken: Sjuksköterska, tandläkare eller läkare är du välkommen att anmäla intresse och få mer information planerade utbildningar. VI kan även sy ihop utbildningar för enskilda kliniker.

Kurser

Välkommen till vår utbildning inom estetisk medicin. Vi tillhandahåller en utbildning som ger dig en heltäckande och individuell utvecklingskurva till färdig specialist. Ansök och beskriv din nivå idag så hjälper vi dig att hitta rätt kurs. Vi erbjuder även en finansieringslösning med delbetalning för att förenkla din utbildning.

forma vita

forma vita

EnglishSwedish
Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.