Forma Vita – medicinsk estetisk klinik behandlingar av högsta kvalitet.

Vi är en medicinsk estetisk klinik som utför behandlingar av högsta kvalitet. estetisk klinik Här strävar vi endast efter naturliga resultat som utstrålar harmoni.

Forma Vita - medicinsk estetisk klinik behandlingar av högsta kvalitet.

Forma Vita – medicinsk estetisk klinik behandlingar av högsta kvalitet.

Vissa personer har en fördjupning under ögat som ger mörka skuggor, vilket i sin tur gör att man ser trött och sliten ut. Ibland kan fördjupningen under ögonen få en att se tröttare ut än vad man känner sig. Oavsett hur mycket man sover så försvinner inte “trötthets-looken”. Här kan en “tear trough”-behandling med fillers hjälpa dig till ett utseende som stämmer överens med hur du känner dig. Vissa personer lider även av övre hålögdhet. Genom att med filler minska de skuggor som gör att ögat ser ut att sitta djupt kan du få ett piggare öga.

Hur kan jag få mina djupa mörka ringa under ögonen att försvinna?

Det kan enkelt avhjälpas med filler i de enkla fallen. Hos de flesta är det dock inte alls lika enkelt som det ibland beskrivs. Ofta är det en kombination av hudförbättring och utfyllnad som krävs för få finast effekt. Det kan röra sig om TCA-peel i kombination med lite filler. Det kan vara trådar i kombination med peeling eller andra kraftfulla åtgärder för hudförbättring. Vi har t.ex mikroneedling, radiofrekvens, m.m.

Är “Tear through” en farlig behandling?

Många tror att behandlingen är farlig av anledningen att den är nära ögat. Det kan så klart ibland bli blåmärken men påverkan på ögat är extremt ovanligt då vi använder säkra metoder som mikrocannula. Riskerna med filler har oftast att göra med cirkulationen. De mest riskfyllda områdena för fillerbehandling är lokaliserade runt näsa och panna och kräver en mycket erfaren behandlare.