Sign in

close
Create an Account

Shopping cart

close

CERTIFIERING och utbildning I TESSLIFT

Steg 1. Midface Lowerface och Certifiering

Grundutbildning i Tesslift med hands on-träning i midface och lowerface. Ger möjlighet ta in Tesslift på kliniken och börja erbjuda kunder  att få testa den vanligaste behandlingarna. Vi kommer även diskutera komplikationer och handläggning av dessa. Kursen inriktar sig till vana injicerare och gärna med tråderfarenhet. 

Pris 14900 ex moms. Tråd till egen modell ingår.

Datum: 20 nov, 9 dec och 17 jan. 

Steg 2. Foxy eyes Forehead

Utbildning för ögonbryn och panna är en avancerad utbildning som kräver vana att arbeta med trådar och en gedigen känsla för ansiktsanatomi med hudens lager och ligament. För dessa områden används Tesslift trådar av mindre storlek i de flesta fall. Stor vikt läggs på att diskutera hur man undviker komplikationer. 

Pris 14900 sek ex moms. Tråd till egen modell ingår.

Steg 3. Nose Alar, Columella, Dorsum

I den mest avancerade utbildningen går vi igenom hur vi behandlar näsan. Här är det tre olika ingrepp. Näsrygg, nästipp och näsvingar. Näsanatomin och komplikationshantering är även viktiga inslag i utbildningen. DEt krävs stor vana med trådar för att tillgodogöra sig denna kurs.  

Pris 14900 sek ex moms. Tråd till egen modell ingår.

Steg 4. Utbildning specialgrupp

När ni önskar en specialanpassad utbildning för en mindre grupp som kanske en hel klinik eller vill få gå utbildning enligt eget önskemål. 

 

Dr. Carl Westerby

DR CARL WESTERBY

Utbildningsansvarig på Forma Vita är Dr Carl Westerby. Han har arbetat inom den estetiska medicinen sedan 2009. Dessförinnan som familjeläkare och specialist i allmänmedicin. Under sina år inom estetiken har han arbetat med de flesta större företagen och deras produkter. Sedan 10 år då PDO trådar introducerades i Sverige utbildades Dr Westerby i PLA-tråden Sillhoutte Soft som då var ny på marknaden. Därefter har Forma Vita erbjudit trådlyft och flera av våra behandlare har fått en stor vana med trådar, från kollagenstimulerande monotrådar till mer lyftande cog-trådar. 

Tesslift kom förra året till Sverige. Läs gärna mer på Tessliftnordic.com för mer information. 

Dr Westerby har nu sedan ett år utbildas inom Tesslift på universitetskliniken i Bankok, Thailand och därefter i SydKorea. Nu har han möjlighet att träna och sköta certifiering via TessliftNordic till sjuksköterskor, tandläkare och läkare. 

Intresseanmälan till utbildning

EnglishSwedish
Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.