Fuktbehandlingar

Behandlingar med Profhilo

PROFHILO

Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016!
Bio-remodeling är en revolutionerande och innovativ föryngrande strategi för estetiska behandlingar, som attackerar direkt slappheten i huden.

PROFHILO integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.

Perfekt för att behandla ansikte, hals, dekoltage, händer, armar... ja alla områden där du upplever en minskad elasticitet i huden.

Den åtstramande verkan är ett resultat av hög molekylvikt av hyaluronsyra som neutraliserar slappheten i huden och ger ett lyft. Den patenterade tekniken för PROFHILO® återskapar förlorad vävnad, detta är något som filler eller Skinbooster inte kan göra.
Du behöver 2 behandlingar med 4 veckors intervall för optimala resultat. Återhämtningstiden är minimal.

Skinbooster

För dig som inte tycker att peelingar och den vanliga hudvården riktigt räcker till finns en möjlighet att erhålla fukt i massor på ett skonsamt sätt. Vi alla har hyaluronsyra i huden. Den omsättningar sker automatiskt och hyaluronsyra bryts ner och byts ut hela tiden. Uppfinningen med korslänkad hyaluronsyra 1996 i Sverige skapade en revolution då hyaluronsyra höll mycket längre i huden. Exempel på liknande produkter är RHA1 från Teoxane, Volite från Juvederm, Vital från Galderma. Gemensamt är en mycket mjuk produkt som integreras inom 10-14 dagar.

Hyaluronsyra som inte är korslänkad är också populär som t.ex Profhilo från IBSA, Redensity I från Teoxane, Hydrate från Juvederm. Dessa integreras mycket snabbt och skapar en fantastisk lyster i huden.

Juvéderm Volilte

En injektionsbehandling som förbättrar hudens kvalité och reducerar ansiktets smårynkor. Juvéderm Volite innehåller hyaluronsyra och har utvecklats speciellt för att återfukta huden på djupet och öka hudens elasticitet. Huden blir mjuk och slät och ansiktet får en ungdomlig spänst och frisk lyster, ett fantastiskt GLOW!

Juvéderm Volite injiceras ytligt i huden men ger inga synliga kvaddlar.
Juvéderm Volite är en engångsbehandling som ger ett resultat upp till nio månader.

Områden som behandlas: Smårynkor runt munnen, kinder, haka, överläpp, kinder och torra läppar. Kom gärna osminkad och undvik att ta preparat som ökar risken att du får blåmärken vid en injektionsbehandling (ex Treo, Voltaren).

Teoxane RHA-1

Baserat på en ny teknologi för korslänkning med extra långa kedjor som korrigerar tecken på åldrande i dynamiska behandlingsområden, dvs runt munnen, halsen, händer m.fl Den bevarar därmed patientens naturliga ansiktsrörelser och uttryck. Fillern innehåller både korslänkad och korslänkad hyaluronsyra. Denna produkt används främst att behandla ytliga rynkor i periorala och periorbitala områden, dékollagé, hals och panna. Dessa är de mest mobila zonerna i ansiktet och om de behandlas med fel typ av en produkt kan patienten uppleva nedsatt eller förändrade ansiktsrörelser. Men med Teosyal RHA I är resultaten alltid långvariga och naturliga. Hållbarhet är minst 9 månader. När det gäller själva injektionerna används en mikrocannula som säkert leverar produkten till rätt djup. Du får bedövning innan och RHA-1 innehåller även en del bedövning. Koncentrationen av hyaluronsyra i denna produkt är 15 mg/ml.

Behandling Pris Beskrivning
Skin Booster TEOXANE RHA 1 3990 kr

2 ml korslänkad filler från Teoxande RHA. Hållbarhet ca: 9 månader eller mer

Skin Booster JUVEDERM Volite 3990 kr

1 ml korslänkad filler från Juvederm. Hållbarhet ca: 9 månader

Profhilo - ansikte eller hals 3250 kr

2 ml vid ett tillfälle (Om man har gjort kuren sedan tidigare, då man vill lägga till en gång till)

Erbjudande Profhilo - ansikte eller hals 4990 kr

(6490 kr ordinarie) 2 ml vid två tillfällen med 4 veckors mellanrum

Erbjudande Profhilo - ansikte & hals 9590 kr

(12980 kr ord.) 4 ml vid två tillfällen med 4 veckors mellanrum