Skönhetsbehandlingar för nedre ansikte

Att få en jämn och vacker käklinje är ett önskemål som många kunder uttrycker. En tydlig käklinje ger ansiktet ett stiligt, självsäkert och kraftfullt uttryck. Saknar du en tydlig käklinje och vill förbättra den så finns möjligheten med hjälp av fillers.

Det är idag relativt vanligt att lida av en överaktiv käkmuskel som även breddar nedre delen av ansiktet. Om du lider av tandgnissling, tandpressning och en överaktiv käkmuskel så kan tillståndet behandlas med botolinumtoxin. Det är ett muskelavslappnande läkemedel som ger en temporär avslappning i muskeln. Effekten varar i ca 3-4 mån och ger minskat tandgnissel och spänningsvärk.

Hakan är en viktig del av ansiktet, både för kvinnor och män. Kunden kan ha en önskan om en rundare haka eller om att förlänga och göra hakan mer fyrkantig. En lagom mängd fillers i området kan förbättra och balansera formen och profilen utefter kundens individuella förutsättningar.

Linjer mellan mungipa och hakan kallas marionettlinjer. Om volymförlust uppstått i det här området kan kunden uppleva att hen har ett surt eller ledset utseende. Detta kan åtgärdas genom en kombinerad behandling med fillers och botolinumtoxin.

 

Belkyra -permanent fettreduktion av dubbelhaka

Belkyra är en injektionsbehandling med ett läkemedel som successivt minskar mängden fett genom att slå ut fettcellerna. Ofta krävs minst två behandlingar. När vi utför en första konsultation är det möjligt att ge en ärlig kostnadsberäkning. Effekten kommer gradvis och minskar mängden fett och förbättrar hakprofilen. Priset räknas ut efter konsultation. För minsta hakan är priset per behandling 9 900 kr med 2 flaskor, mellanstor haka 3 flaskor
12 900 kr. För en större haka upp till 40 punkter behövs 4 flaskor 14 900 kr.

 
Behandling Pris Beskrivning
Bruxism/tandgnissling från 3 500 kr Behandling med botolinumtoxin.
Käklinje Juvederm Volux från 7 980 kr Individuell prisuppgift ges efter konsultation.
Sur mungipa/marionett från 1 500 kr Behandling med botolinumtoxin.
Marionett linjer från 3 990 kr Fillerbehandling, pris ges efter konsultation.
Belkyra från 9 900 kr För minsta hakan är priset per behandling 9 900 kr med 2 flaskor, mellanstor haka 3 flaskor 12 900 kr. För en större haka upp till 40 punkter behövs 4 flaskor
14 900 kr.