Hudbehandlingar med Laser och IPL

Oavsett vilken typ av behandling som du tänkt boka är det nödvändigt att först komma på en konsultation. Konsultationskostnaden om 500 kr dras av på behandlingen.

CO2 laser

Fraktionerad CO2 laser är det teknologiska genombrottet inom estetisk skönhetsbehandling. Tekniken används för att effektivt och säkert eliminera exempelvis rynkor, ärr, pigmentfläckar samt hudbristningar. Behandlingsmetoden förbättrar på ett märkbart sätt hudens kvalitet och fasthet, samt uppvisar en dramatiskt föryngrande effekt på alla hudens behandlade områden.

IPL Intensed Pulsed Light

Alla hudbehandlingar som utförs med IPL kallas photo rejuvenation (skinrejuvenation), så kallad hudföryngring. Genom en behandling med IPL – Photo rejuvenation kan du göra din hudton jämnare, ta bort rodnad och pigmentfläckar samt stimulera kollagenbildningen vilket leder till en mjukare, följsammare och friskare hud. Photo rejuvenation är ett smidigt och mildare alternativ till laserbehandlingar som kräver en längre konvalescens. Inför varje behandling ingår melaninmätning av din hud som ger graden av mörka pigment i huden och därmed information om hur kraftigt det går att behandla din hud.

Picolaser för tatueringsborttagning

Vår nya Picolaser för tatueringsborttagning är en av marknadens bästa lasrar. Metoden är skonsam, kan skräddarsys och anpassas utifrån varje enskild patient och har väldigt goda slutresultat. Lasern kan även behandla pigmentfläckar. Eftersom vi använder en kylmaskin känns behandlingen skonsam.

Laserlipolys

Forskning visar att 1470 nm diodlaser (Forma Vita använder DFL 1470 från Eximia) är mycket effektiv våglängd för att värma upp fettcellerna utan att skada huden vilket varit ett problem vid andra våglängder. Laserlipolys är inte avsedd att ersätta traditionell fettsugning. I vår strävan efter snabb läkning ingår även en behandling med Venus Legacy i efterförloppet. Hur många tillfällen som krävs är lite olika beroende på behandlat område.

Hårborttagning

Hårborttagning är laserfysik. Fysikens lagar går inte att tumma på. Det krävs god kunskap för att lyckas med hårborttagning. Däremot kan laservaxning där lägre energimängder används ibland blandas ihop med denna teknik. Det som skiljer dessa åt är att laservaxning inte känns speciellt mycket. Att ta bort hår med laser känns. Det beror på temperaturen. För att hårsäcken skall försvinna permanent måste temperaturen nå över 70 grader celsius. Priser i tabellform.

Behandling Pris Beskrivning
CO2 laser från 5 000 kr Helt ansikte 14 900 kr.
IPL Intensed Pulsed Light från 1 500kr Helt ansikte 2 400 kr. Helt ansikte tre gånger 1 800kr / st.
Picolaser för tatueringsborttagning från 800 kr Exakt pris lämnas oftast enklast vid konsultation.
Laserlipolys från 16 900 kr Mer exakt information om priser fås vid konsultation.
Hårborttagning XS  800 kr Mindre område 15 min. Ex. överläpp, haka
Hårborttagning S 1 500 kr 30 min ex. armhåla eller överläpp & haka
Hårborttagning M 2 000 kr 60 min ex. armhåla & bikini eller armar
Hårborttagning L 2 500 kr 1h 30 min ex. underben eller rygg
Hårborttagning XL 3 000 kr 2h ex. hela ben
Hårborttagning frågor   Kontakta oss för konsultation