Sign in

close
Create an Account

Shopping cart

close
49-493567_want-to-build-a-new-income-stream-online

Oavsett vilken typ av behandling som du tänkt boka är det nödvändigt att först komma på en konsultation. Konsultationskostnaden om 500 kr dras av på behandlingen.

Läs mer om de olika teknikerna där vi använder laser och IPL (intensed pulse light) Genom en djupare kunskap har du lättare att välja rätt behandling. Du kan lita på att vi alltid väljer den behandling som passar dina behov bäst.

Hårborttagning
Tatueringsblekning
Hudförbättring
Mindre rynkor
Minska pigment
Ta bort pigment
Ta bort fettansamlingar
Ta bort godartade hudförändringar

CO2 laser

Fraktionerad CO2 laser är det teknologiska genombrottet inom estetisk skönhetsbehandling. Tekniken används för att effektivt och säkert eliminera exempelvis rynkor, ärr, pigmentfläckar samt hudbristningar. Behandlingsmetoden förbättrar på ett märkbart sätt hudens kvalitet och fasthet, samt uppvisar en dramatiskt föryngrande effekt på alla hudens behandlade områden.

Vanliga områden 

Soft-Eye: Fraktionerad CO2, låg effekt. Behandlingstid ca 20 min med bedövning innan. Ger kollagenförbättring och huduppstramning som är oslagbart jämfört med andra tekniker. 

Ärrbehandling: 45 min med kraftfull CO2 i flera svep med olika djup. Regenererar ärrig hud till att förnyas och få en mer harmonisk struktur med kollagenstimulering. 

Soft-Face CO2: Fraktionerad CO2 med lägre effekt för kortare återhämtning. Som en laser-mikroneedling. 

Full Face CO2: Fraktionerad med högre effekt och med olika inställningar över hela ansiktet. 

Kirurgisk C02: Ta bort missprydande men godartade hudförändringar. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

IPL Intensed Pulsed Light

Alla hudbehandlingar som utförs med IPL kallas photo rejuvenation (skin rejuvenation), så kallad hudföryngring. Genom en behandling med IPL – Photo rejuvenation kan du göra din hudton jämnare, ta bort rodnad och pigmentfläckar samt stimulera kollagenbildningen, vilket leder till en mjukare, följsammare och friskare hud. Photo rejuvenation är ett smidigt och mildare alternativ till laserbehandlingar som kräver en längre konvalescens. Inför varje behandling ingår melaninmätning av din hud, som ger graden av mörka pigment i huden och därmed information om hur kraftigt det går att behandla din hud.

Picolaser för tatueringsborttagning

Vår nya Picolaser för tatueringsborttagning är en av marknadens bästa lasrar. Metoden är skonsam, kan skräddarsys och anpassas utifrån varje enskild patient och har väldigt goda slutresultat. Lasern kan även behandla pigmentfläckar. Eftersom vi använder en kylmaskin känns behandlingen skonsam.

Laserlipolys

Forskning visar att 1470 nm diodlaser (Forma Vita använder DFL 1470 från Eximia) är en mycket effektiv våglängd för att värma upp fettcellerna utan att skada huden, vilket varit ett problem vid andra våglängder. Laserlipolys är inte avsedd att ersätta traditionell fettsugning. I vår strävan efter snabb läkning ingår även en behandling med Venus Legacy i efterförloppet. Hur många tillfällen som krävs är lite olika beroende på behandlat område.

Hårborttagning

Hårborttagning är laserfysik. Fysikens lagar går inte att tumma på. Det krävs god kunskap för att lyckas med hårborttagning. Däremot kan laservaxning där lägre energimängder används ibland blandas ihop med denna teknik. Det som skiljer dessa åt är att laservaxning inte känns speciellt mycket. Att ta bort hår med laser känns. Det beror på temperaturen. För att hårsäcken skall försvinna permanent måste temperaturen nå över 70 grader celsius. Se priser nedan.

LASER OCH IPL

Låter det intressant?

Boka en tid redan idag!
EnglishSwedish
Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.