Konsultation inför en injektionsbehandling

Vid en konsultation går du och din behandlare igenom varför du vill göra en behandling och om vilken behandling som är rätt dig. Tillsammans med behandlarens expertis och dina önskemål så får du en skräddarsydd behandlingsplan.

”En bra konsultation är grunden till en nöjd kund”  - Ssk. Fanny Hansen

Varför borde du boka en konsultation innan behandling?

Idag finns det mängder med olika skönhetsbehandlingar. Genom att gå på en konsultation hos en av våra injektionsspecialister får du chansen att prata med din behandlare i lugn och ro om dina önskemål, förväntningar och varför du vill utföra behandlingar. Forma Vita arbetar endast med naturliga resultat och därför är det lika viktigt för oss att få träffa dig som kund för att höra ditt önskade resultat

Ingår det inte konsultation i en behandling?

I varje behandling har vi valt att lämna tid för en kort konsultation, det gäller oftast mindre behandlingar.

Hur går en konsultation till?

En konsultationen är uppdelad i tre delar:

Presentation

Första steget i en konsultation är att lära känna varandra. Du som kund ska kunna känna att du kan ställa alla frågor som man har undrat över och som du önskar att din behandlare värdesätter. När man prata i en konsultation är det extra viktigt att man är tydliga med varandra, så att missuppfattningar inte uppstår.

Önskemål

Efter din behandlare och du har pratat om hur ni ser på skönhet och har skapat ett förtroende till varandra så är det dags att prata om vad du vill uppnå med din behandling. För att underlätta till din behandlare och öka chansen att det ska bli som du har tänkt dig så är det bra om du kan ta med en bild på hur du såg ut tidigare, eller hur du vill se ut. Tänk på att alla har olika förutsättningar och därför kan inte resultatet alltid bli som du har önskat.

Behandlingsplan

Under tiden du berättar hur du känner och önskar dig slutresultatet så skräddar syr din behandlare en unik behandlingsplan som utgår efter dina förutsättningar. Våra behandlare har utfört över 50,000 behandlingar och har stora kunskaper om olika injektionstekniker.

Vad ska jag tänka på innan en konsultation?
  • Att ta med en bild på dina dröm läppar eller när du kände dig som vackrast kan hjälpa oss bättre att förstå dina önskemål.

  • Bor du långt ifrån eller känner att du inte har tid att komma på en första konsultation så är det möjligt att boka en online konsultation.

  • Som ny kund behöver du fylla in information i vårt journalsystem, läsa igenom och skriva under samtycken för inför din behandling. Därför rekommenderar vi att du kommer 15 min innan din tid.

Vad ska jag tänka på efter en konsultation?

Ta god tid på dig att tänka över om detta är något för dig. Komihåg, vi kan aldrig ändra på hur du ser ut. Vi kan endast förfina det du redan har, därför är det viktigt att du älskar dig själv för den personen du är och tycker du är vacker, skönhet finns hos oss alla.

Konsultation Pris Beskrivning
Botox & filler 500 kr Vid denna konsultation gör vi en grundlig genomgång av förutsättningarna för en estetisk behandling. Konsultationen tar ca: 30 min. Priset gäller endast hos sjuksköterskorna
Botox & filler  1 500 kr Priset gäller endast hos läkaren
MD-Codes 1 500 kr Genom att utvärdera och göra en behandlingsplan får du veta kostnaden för att uppnå en mer komplett behandling än vid enstaka besök och småjusteringar. Vi gör en plan som lämpar sig bäst för de som inte tänkt göra en kirurgisk ansiktslyftning. Konsultationen tar ca: 30 min