Sign in

close
Create an Account

Shopping cart

close
49-493567_want-to-build-a-new-income-stream-online

HiEMT är en metod som både bränner fett och bygger muskler utan kniv.

Det vetenskapliga protokoll som ligger till grund för teknikens användning i skönhetssammanhang förutsätter minst fyra sessioner med 30 min. HiEMT  minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent. Behandlingsområden är mage, stuss, biceps, triceps och lår.  En halvtimmesbehandling med tekniken motsvarar 20 000 situps eller benlyft. En intensitet som inte går att uppnå med vanlig träning på gym.

HiEMT skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer

Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng och slappnar av under behandlingen

HiEMT är icke-invasiv och är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnader.

“Konsultationen är nyckeln till ett lyckat resultat.”
– Leg. läkare Carl Westerby

Varför borde du boka en konsultation innan behandling?

Alla spännande resor innehåller olika sorts svårigheter och belöningar. Gemensamt är att de kräver en planering. För att lyckas med en behandling där du ger oss förtroendet för din skönhet behöver du och din behandlare planera din resa. Idag finns det mängder med olika skönhetsbehandlingar. Genom att gå på en konsultation hos oss får du en glimt av vad som kan erbjudas och hur just du med dina önskemål och förväntningar kan nå fram till din destination.

Vi har mer än bara en metod att nå samma mål. För kroppsskulptering kan vi erbjuda minst tre olika metoder. 1. CoolSculpting 2. HiEMT 3. Belkyra, Alla tre har olika effektiva sätt att nå dina mål. 

Låter det intressant?

Boka en tid redan idag!

HIEMT

är en metod som både bränner fett och bygger muskler utan kniv.

Det vetenskapliga protokoll som ligger till grund för teknikens användning i skönhetssammanhang förutsätter minst fyra sessioner med 30 min. HiEMT  minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent.

forma vita

forma vita

EnglishSwedish
Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.