Sign in

close
Create an Account

Shopping cart

close
49-493567_want-to-build-a-new-income-stream-online

HiEMT är en metod som både bränner fett och bygger muskler utan kniv.

Det vetenskapliga protokoll som ligger till grund för teknikens användning i skönhetssammanhang förutsätter minst fyra sessioner med 30 min. HiEMT  minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent. Behandlingsområden är mage, stuss, biceps, triceps och lår.  En halvtimmesbehandling med tekniken motsvarar 20 000 situps eller benlyft. En intensitet som inte går att uppnå med vanlig träning på gym.

HiEMT skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer

Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng och slappnar av under behandlingen

HiEMT är icke-invasiv och är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnader.

“Konsultationen är nyckeln till ett lyckat resultat.”
– Leg. läkare Carl Westerby

Varför borde du boka en konsultation innan behandling?

Alla spännande resor innehåller olika sorts svårigheter och belöningar. Gemensamt ör att de kräver en planering. För att lyckas med en behandling där du ger oss förtroendet för din skönhet behöver du och din behandlare planera din resa. Idag finns det mängder med olika skönhetsbehandlingar. Genom att gå på en konsultation hos oss får du en glimt av vad som kan erbjudas och hur just du med dina önskemål och förväntningar kan nå fram till din destination.

Genom att träffa en av våra injektionsspecialister får du chansen att prata med någon i lugn och ro om dina önskemål, förväntningar och varför du vill utföra behandlingen. Forma Vita arbetar endast med naturliga resultat och därför är det viktigt för oss att få träffa dig som kund för att du skall få berätta om dina förväntningar.

Ingår det inte konsultation i en behandling?

I varje behandling har vi valt att lämna tid för en kort konsultation, det gäller oftast mindre behandlingar. I de allra flesta fall bör du som ny kund alltid avsätta tid för en konsultation.

Hur går en konsultation till?

En konsultation är uppdelad i tre delar:

Presentation

Första steget i en konsultation är att lära känna varandra. Du som kund ska kunna känna att du kan ställa alla dina frågor och berätta om dina önskemål som du vill att din behandlare ska känna till. Under samtalet i en konsultation är det extra viktigt att man är tydliga med varandra, så att missuppfattningar inte uppstår.

Önskemål

Efter att din behandlare och du har pratat igenom om hur ni ser på skönhet och har skapat ett förtroende för varandra, så är det dags att prata om vad du vill uppnå med din behandling. För att underlätta för din behandlare och öka chansen att det ska bli som du har tänkt dig så är det bra om du kan ta med en bild på hur du såg ut tidigare, eller hur du vill se ut. Tänk på att alla har olika förutsättningar och resultatet kan därför inte alltid kan bli exakt likt en bild.

Behandlingsplan

Din behandlare skräddarsyr din unika behandlingsplan som utgår från dina förutsättningar. Våra behandlare har utfört över 50,000 behandlingar och har stora kunskaper om olika injektionstekniker.

Vad ska jag tänka på innan en konsultation?

Att ta med en bild på dina drömläppar eller när du kände dig som vackrast kan hjälpa oss bättre att förstå dina önskemål.

Bor du långt ifrån eller känner att du inte har tid att komma på en första konsultation så är det möjligt att boka en online konsultation.

Som ny kund behöver du fylla i information i vårt journalsystem, läsa igenom och skriva under samtycken inför din behandling.
Vi rekommenderar därför att du kommer 15 min innan bokad tid.

Konsultationen betalas i vår kassa vid din ankomst till kliniken.

Vad ska jag tänka på efter en konsultation?

Ta god tid på dig att tänka över om detta är något för dig. Kom ihåg, vi kan aldrig ändra på hur du ser ut. Vi kan endast förfina och förstärka det du redan har, därför är det viktigt att du älskar dig själv för den personen du är och tycker att du är vacker. Skönhet finns hos oss alla.

Låter det intressant?

Boka en tid redan idag!

HIEMT

är en metod som både bränner fett och bygger muskler utan kniv.

Det vetenskapliga protokoll som ligger till grund för teknikens användning i skönhetssammanhang förutsätter minst fyra sessioner med 30 min. HiEMT  minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent.

forma vita

forma vita

EnglishSwedish
Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.