Forma Vita – medicinsk estetisk klinik behandlingar av högsta kvalitet.

Vi är en medicinsk estetisk klinik som utför behandlingar av högsta kvalitet. estetisk klinik Här strävar vi endast efter naturliga resultat som utstrålar harmoni.

estetisk klinik

Forma Vita - medicinsk estetisk klinik behandlingar av högsta kvalitet.

Forma Vita – medicinsk estetisk klinik behandlingar av högsta kvalitet.

estetisk klinik

Hur ser en CoolSculpting-resa ut?

En CoolSculpting-resa börjar alltid med samma fråga, fungerar det verkligen? Därför har vi har tillsammans med Allergan skapat en kort video i fyra delar, där Karin (modell) berättar om varför hon har valt att behandla sig med CoolSculpting. Följ med på denna resa tillsammans med vår specialist Nina. Utöver Nina så utför även vår specialist Linda behandlingen.

Innan din behandling, måste du genomgå en konsultation.

Boka en gratis konsultation hos oss. Då får du träffa en av våra CoolSculptingspecialister. Utifrån dina önskemål och förutsättningar gör vi ett behandlingsprotokoll och diskuterar de olika munstyckena och hur du kan uppnå det resultat du vill på bästa möjliga sätt. Vi förbereder dig också på vilket resultat du kan förväntas få och ger dig all information du behöver för att känna dig säker i våra händer.

Vad händer under en CoolSculpting behandling?

När det är dags för din behandling mäter vi först ut och markerar mycket noggrant hur munstyckena skall sitta. Vi kommer också att ta en före-bild på området som skall behandlas. Innan behandlingen lägger vi en tunn duk med specialgel på området som ska behandlas för att skydda huden. Därefter fästs en vakumapplikator på behandlingsområdet och vävnaden dras in i applikatorskålen. Behandlingen gör inte ont men i början känner du av kylan och ett kraftigt sug. Efter en stund har kylan bedövat huden och du känner oftast ingenting. Maskinen har ett s.k. Anti-Freeze detect system vilket skyddar mot frysskador. Den stängs helt enkelt av automatiskt om temperaturen blir för låg. Behandlingstiden vid varje tillfälle är ca en timme. Vid första besöket kan det ta något längre tid.

Hur känns det efter en CoolSculpting behandling?

Direkt efter att applikatorn tas bort kan det behandlade området kännas och se hårt ut och det kan också vara lite vitt. Du kan känna av ett lätt illamående och lite yrsel under tiden som kroppen värms upp och känseln kommer tillbaka. Det är helt normalt och försvinner efter några minuter. Blåmärken, svullnad och ömhet kan uppkomma i det behandlade området och detta försvinner också successivt oftast inom ett par veckor. En tillfällig krampande känsla kan också uppstå i det behandlade området vilket också är helt normalt. Det försvinner inom några timmar men kan i några fall kvarstå i ett par veckor. Under de första veckorna kan du uppleva en eller flera symptom i det behandlade området; kliande känsla, stickningar, känslighet för beröring, ömhet, känselbortfall och muskelryckningar. Kontakta oss om du känner dig orolig eller om symptomen sitter i mer än två veckor.

Dags att boka in en konsultation?

Boka en tid redan idag!