Dekolletage

Många glömmer att vi åldras lika mycket eller mer på halsen och huden på bröstet.
Det finns flera metoder som används för att förbättra hudkvaliteten. Vi använder bl.a bioretivilaserande filler, s.k skinbooster/Volite som ger bra spänst och fukt till halsens och dekolletagets hud eller PRP som är autolog plasma med kroppens egna tillväxtfaktorer.

Förutom injektioner i området kan vi även strama upp huden med HiFu, högfokuserat ultraljud och Venus Viva som är en radiofrekvensmaskin. Den senare värmer upp huden och skapar en kollageninducerande effekt.

Behandling Pris Beskrivning
IPL från 2 400 kr De hudbehandlingar som utförs med IPL kallas photo rejuvenation. Genom en behandling med IPL  kan du få en förbättrad och jämnare hudton, ta bort rodnad och pigmentfläckar.
Venus Viva från 3 500 kr, kurpris ges efter konsultation. Venus Legacy är en icke-invasiv behandling som kombinerar Radiofrekvens (RF) med magnetiska pulser i en teknologi som heter (MP)2. Denna unika kombination kan behandla huden djupt och säkert med optimala resultat. Behandlingarna är effektiva mot fettansamlingar, celluliter, slapp hud och rynkor.
Glow med Volite från 3 990 kr Allergan har tagit fram en helt ny kategori av skinbooster, Juvederm Volite, som är avsedd för att återfukta ansikte, hals, dekolletage, öronsnibbar och händer. Med metoden förses huden med massa fukt och därmed får huden en helt ny lyster och elasticitet. Det kallas även för biorevitalisering. Hållbarhet ca 9 månader. Oftast behövs mer än 1 ml beroende på vad som ska behandlas.
PRP/ACP  Pris en behandling
4 000 kr. Kurpris 4 ggr 11 000kr. (just nu 9 900kr)
Mikroinjektioner med autolog plasma innehåller kroppens egna tillväxtfaktorer såsom EGF, IGF-1, TGB-beta och CTG. Ger efter injektionen en startsignal för huden att börja producera kollagen, främjar läkning och har en kraftfull  antiinflammatorisk effekt.  Det senare utnyttjas t.ex inom medicinen för inflammation i leder etc.