CoolSculpting

CoolSculpting - Kryolipolys

Den enda FDA-godkända fettfrysningsmaskinen i världen

Skulptera din kropp med cryolipolys. Coolsculpting är den enda FDA-godkända,
icke-kirurgiska metoden för reducering av envisa fettdepåer, och på Forma Vita
har vi Skandinaviens enda renodlade klinik för just Coolsculpting.

Om Coolsculpting

Coolsculpting har utvecklats av forskare på Harvard, och är en patenterad metod som är noggrant kontrollerad och studerad. Över 4 miljoner behandlingar har utförts världen över, med 93% nöjda kunder. Coolsculpting har EU:s CE-märkning och utförs av vår utbildade och skickliga personal så att du kan vara helt trygg. Coolsculpting är en metod för att skulptera kroppen med cryolipolys (cryo betyder "kyla" och lipolys betyder "nedbrytning av fett"). Fettcellerna i området man behandlar kyls ner kontrollerat med hjälp av ett munstycke och dör tillslut utan att skada omkringliggande vävnader.
När fettcellerna dör startar en naturlig process i kroppen, som successivt reducerar fettlagrets storlek. Fettcellerna transporteras sedan bort av kroppen på naturlig väg. Processen kan leda till en synbar minskning på 20-25% på det behandlade området.

Behandlingen är för dig med en aktiv livsstil som har lokala fettansamlingar som inte försvinner trots bra kost och träning. 

Inga nålar, ingen bedövning, ingen återhämtningstid

Till skillnad från ett kirurgiskt ingrepp kan man efter en Coolsculpting behandling oftast återgå till sitt vanliga liv direkt efter behandlingen. Själva utförandet i sig kräver heller inte varken narkos- eller bedövningsmedel och utförs under en timme per behandlingsområde. Du behöver heller inte ha några förband och kan dessutom träna som vanligt efter genomförd behandling.

Gör din behandling på Forma Vita

På Forma Vita har vi utbildad personal från Coolsculptinguniversitetet i Barcelona.
Just nu erbjuder vi gratis konsultationer (ordinarie pris 500 kr), där vi tillsammans med dig diskuterar vilket upplägg som passar just din kropp. Utifrån dina önskemål och förutsättningar gör vi ett individuellt behandlingsprotokoll.
Vi förbereder dig också på vilket resultat du kan förväntas få och ger dig all information du behöver för att känna dig säker i våra händer.

Exempel på behandlingsområden

  • Kärlekshandtag
  • Ridbyxlår
  • Putmage
  • Haka
  • BH-valkar

OBS! Behandlingarna utförs på Forma Vita Bodysculpting, Maria Prästgårdsg 29.

Behandling Pris Beskrivning
CoolSculpting från 4 900 kr För en komplett behandling med flera områden kan vi erbjuda paketpris i samband med konsultation.